Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
– Accesul si utilizarea site-ului deejay.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.
– Vizitarea si utilizarea acestui website, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

2. Website-ul deejay.ro
– Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website.
– Deejay.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. – Deejay.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
– Accesul pe acest website se face gratuit.
– Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Pentru ca deejay.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
4. Drepturile proprietatii intelectuale
– Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational si/sau promotional.
– Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala.
– Prin accesarea acestui website, sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul in scop comercial.
– Deejay.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
5. Limitarea raspunderii
– Deejay.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor provenite din alte surse (cu mentionarea acestora), publicate pe acest website.
– Materialele sunt doar cu titlu informativ.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor
– Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate
– Toate informatiile furnizate de utilizatori (nume, numar telefon, adresa e-mail, etc.) sunt si vor ramane confidentiale.
– Deejay.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal.
– Deejay.ro nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Comments

comments